söndag 28 februari 2010

Paniiiiiiiik!

idag när jag vakna mådde jag så illa så ja höll på att kräkas! Det bara snurra i hela huvudet och oro i magen. Tankar som snurrade i huvudet! Är det det här jag vill? hur kommer det gå? Gör det ont? Kommer jag kunde leva ett normalt liv efteråt? Känner mig så vilsen så det finns inga ord för det. Jag känner mig lugnt men ändå gråt färdig hela tiden. Tänk om nått skulle gå fel? Hur vet jag att det jag gör är rätt? Hur kommer jag må efter? Kommer jag vara den samma glada Emelie Karlsson eller kommer jag bli någon helt annan :S. Det finns ingen som kan svara på dem här frågorna det vet jag för alla reagerar olika på din operation. En del säger att det var det bästa som gjort i sina liv en del av dem får ryggproblem och ångrar det djup! Hur kommer det gå för mig? kommer jag ångra det eller kommer jag njuta av livet precis som jag gjort hittills? Varför finns det ingen där som kan svara på mina frågor? Varför kan jag inte få spola fram tiden och se hur jag lever mitt liv om 1-2 år? Har varit hur lugn som helst tills i morse när jag vaknade! Det är nu alla bitar faller på plats set känns som om jag står framför ett vägskäl och inte vet vilket håll jag ska gå! Jag vill bara gråta! Gråta och önska att den här resan var över! Jag vet inte vad jag ska följa när mitt hjärta säger en sak och min magkänsla en annan! VARFÖR FINNS DET INGEN DÄR SOM KAN SVARA PÅ HUR JAG KOMMER HA DET EFTER? Känns som om jag står inför döden och ska välja om man jag ska leva vidare eller inte. När jag vaknar upp på uppvaket kommer jag vara en annan människa då? Kommer jag tynas bort eller kommer jag fortfarande vara den här sjuka människan som lever mitt liv som det perfekta livet eller kommer jag vara en stel pinne som tynas bort dag efter dag? Vet inte vad jag ska skriva, Det flyger runt tankar i huvudet som ingen absolut ingen kan svara på? Jag vet inte äns själv längre vad tankarna är? En klump i magen som sitter fast och inte kommer där ifrån har jag just nu! Panik, Panik och Panik! Varför? hur? När? Kan jag? Ska jag? VILL JAG?

Jag vet att folk säger, gumman ta det lugnt det kommer gå bra! Vad fan vet ni/jag om det? Man säger så för att göra folk lugnare så dem inte får panik helt och hållet! Men det är försent?! JAg har bestämt mig och ska jag ändra på mig måste jag göra det nu. Imorgon finns det ingen återvändo :S. När jag fick reda på att jag skulle få göra den här operationen så bara spruta det glädje från mig och jag var så jävla glad att det äntligen skulle blir av. Men nu jag vet fan inte :S? Är det bara oron som sätter spratt på mig eller är det så att det jag håller på att göra är otroligt fel? Hur vet jag att jag kommer må bättre av den här operationen?! Den ända som kan bestämma vad jag ska göra det är jag själv och det vet jag! Tyvär finns det ingen som kan välja det här valet åt mig! Det här är ngt jag har väntat på i 4 år nu! Och nu är tiden inne! Hur mkt jag än står emot så bara rinner tårarna för jag är så jävla orolig så det finns inte! Det här är en av dem svåraste operationerna dem gör i Sverige! kommer jag få se min familj och mina vänner igen? Kommer jag vakna upp och vara som en ny människa?! Vem vet! Jag vet inte :S. Varför ska det vara så svårt! tårar, panik och tankar det är väl det som hör till!!!























Jag vet inte!

6 kommentarer:

  1. Tjejen, jag vet att det inte finns så mkt jag kan säga som hjälper dig. Men jag har en vän som har gjort den här operationen, jag vet inte vart du ska göra den??!! Men Sveriges läkare är ju sjukt bra och som sagt följ ditt hjärta och din känsla. Min vän har aldrig mått bättre, det var det bästa som hänt min vän. Vet att det är olika för alla. Jag tänker på dig och önskar dig all lycka, vet att detta är något du väntat på, tror att din oro har satt lite spratt. Kramar om dig i massor ! Mvh Ida

    SvaraRadera
  2. Emplan! Det kommer att gå bra, tänk hur glad du egentligen blev den dagen för 4 år sedan som du fick höra att du skulle få genomgå denna operationen, bara din glädje då visar att du genomför det rätta valet nu. Tänk hur glad du kanske kommer vara om 4 år igen för att du gjorde det, annars kanske du ångrar att du inte gjorde det. Det är inte alla som får chansen, och det är förmodligen folk som avundas sig snäckan! Jag vet hur nervös man är inför en operation, det är ingen vanesak det är lika hemskt jämt, men läkarna och sköterskorna är jätte duktiga och håller koll på puls och andning och allt. Lycka till nu,! du får en spark i rumpan från mig. Så hörs vi av när du kommer hem :) kram från en tjeja som bryr sig om dig!

    SvaraRadera
  3. Tjejen du fixar det här/E-L

    SvaraRadera
  4. Hej Emelie! Jag känner en tjej som gått igenom samma operation och det gick jättebra och hon mår superbra nu. Du kommer fixa detta! Du är stark! kram Carina Jonsson

    SvaraRadera
  5. Du grejar det, som sagt inte många som får en sånhär chans och hoppas verkligen det går bra för dig :) <3

    SvaraRadera
  6. Emelie, Du är en kämpe! Du Klarar dethär det vet jag! Tänker på dig & håller tummarna för dig ska du veta! Massa kramar Jeppsson ;)

    SvaraRadera