tisdag 11 maj 2010

Evigheter sen

Jaaaaaaaaaaa! Jag vet!Var typ 100år sen ja skrev här haha! Men fyfan har haft fullt upp både med skolan och körkortet! Jag säger bara såhär, Det här inlägget kommer chocka er alla tror ja! Jag fick en ENORMT chock när jag ställde mig på vågen och det tror ja ni med kommer få när ni får veta hur mkt jag gått ner och förlorat i cm :), Livet har iaf rullat på :), Har inte tränat ngt speciellt mkt men har varit ute och gått ganska mkt. Samt druckit mycket vatten! Svårt att hålla tiderna med mat och sådär när jag är nere på skolan och körskolan hela dagarna!

Skulle haft uppkörning idag egentligen men kände att ja inte skulle klarat det så la till några extra körlektioner så ja kan bli 100% säker på min körning. Jag vet ni som har körkort säger det är skit lätt och blaa blaa blaa men jag kan nästan svära på att ni var lika usla som mig i början! Eller i början och början har ju alltid kunnat köra bil men inte krypkörningen! Fyfan bara hatar den, Tycker ju om när det går fort och det är ju ett minus dock haha! Men nog om det ska vi komma till det som ni alla har längtat efter kanske ?? haha Njaa inte än :P, Eller joo okej då haha här kommer min vikt och mina mått =)

Såhär såg det ut precis innan jag gjorde min operation
vikt: 149,6 kg
Mage: 157 cm
Lår: 87 cm
överarm: 52 cm

Såhär är det nu ^^
Vikt: 120,1kg
Mage: 143 cm
Lår: 80 cm
Överarm: 42 cm


Jag mår så jävla bra! Både psykiskt och fysiskt! Jag känner mig som en helt nu människa och ändå är inte min viktnedgång klar och det är mera saker som kommer ske framöver.
Jag bara älskar livet om ja ska vara helt ärlig! Tror inte jag har mått såhär bra på länge. Snart klar med mitt körkort, Skolan är jag klar i och har nu sökt in till en ny utbildning och skola, Lägenheten är på g och jag har dem BÄSTA vännerna man kan ha! Jag trivs så fucking jävla bra med mig själv och dem jag har runt omkring mig stöttar mig till 110% och det ngt som är guld värt! Jag så enormt stolt över mig själv att jag ens vågade påbörja den här resan, Jag säger inte att det värsta är över för jag vet att det kommer komma problem fram över. Men att jag har klarat mig såhär långt är ett stort jävla + måste jag säga!!!























Är det ngt ni undrar så skriv gärna en rad och fråga annars lägg en kommentar bara så jag vet att du tittar in :)
Ta hand om dem ni älskar för det gör jag!

7 kommentarer:

  1. as mycket skillnad ju, fan vad kul gumman :)

    SvaraRadera
  2. Eller hur tkr det jag med :)<3

    SvaraRadera
  3. Skit bra gumman :D Kul o höra att du kämpar för det :D Du vet att ja finns här vid din sida oavsett :) <3 // Sannamari :D

    SvaraRadera
  4. Bra Jobbat gumman, hejjar på dig till tusen! Puss din vän i de mörkaste Kimstads skogarna :)

    SvaraRadera
  5. grattis till din viktnedgång=) du ser tom längre ut på det nya kortet. kämpa på!

    SvaraRadera
  6. Vad härligt att det så bra:) kram på dej

    SvaraRadera
  7. Grattis till viktnedgången, måste kännas så skönt :) Längtar tills jag är där!

    SvaraRadera