torsdag 13 maj 2010

Zumba!!!!!

Helt slut efter ett Zumbapass på 60 minuter! Jag var helt död efter 30 men jag kämpade vidare!! fyfan vad kul det var och enormt jobbigt! Jag säger bara gymmet släng dig i väggen här är det Zumba som gäller! Alla ni som säger Zumba det är bara en dans det kan inte vara så jävla jobbigt! Prova själva jag sväääär ni är döda efter en halv timme! Första gången jag körde nu idag och ska fortsätta köra tre dagar i veckan nu iaf! Kör hemma till en början sen kanske utökar på ngt gym eller ngt! Skaplig träningsvärk kommer man säkert ha imorgon!! Nu gäller det, på med hårhandskarna och kämpa för fullt! Maten har jag full koll på jag kan ju inte direkt äta mindre hahah! Men mer sallad och mer vatten Emelie Karlsson!!!! Nu jävla ska vi bli snygga till Sommaren 2011 ;),

För er om vill prova Zumba så finns det att ladda ner här ( http://thepiratebay.org/torrent/5051598/Zumba_Live___amp__Flat_Abs___.avi___dance_fitness ), Ni behöver alltså inte gå till ngt gym och stå där och känna er dumma, Gör som jag ladda ner filmen stå framför tven men hög volym! Det går EXAKT lika bra hemma som på ngt gym!

5 kommentarer:

  1. Tycker det verkar dö kul.. ska lätt ladda ner det ;D

    SvaraRadera
  2. Aaah det är skit kul! Vi (mickis, Sandra, Sanna och jag) ska köra varje måndag och Torsdag mellan 8 och 9 borta på gymmet )

    SvaraRadera
  3. provade de nu, e helt slut i kroppen. tack för tipset=)

    SvaraRadera
  4. Okej, Jaa vist blir man trött haha! Kul som fan är det också.. Lugnt :)

    SvaraRadera
  5. va duktig du är. de syns verkligen att du rasat i vikt.. =)

    SvaraRadera